?
Inloggen

Welkom commissie

De Welkom commissie ('WelCom') organiseert meerdere malen per jaar op zaterdag- en maandag middagen een inloop die bedoeld is voor (nieuwe) clubleden met een handicap van 36 of hoger maar is ook toegankelijk voor niet-leden die lessen volgen bij een van de pro's van het Rijk van Margraten. Eis is wel dat jullie al een baanpermissie of handicapregistratie hebben. Niet-leden kunnen van tevoren bij de receptie een greenfee kopen. Meer info bij de receptie van Het Rijk van Margraten. 

 

Wanneer in seizoen 2023

Van 16.00 uur tot 19.00 uur op:

zaterdag 15 april

zaterdag 13 mei

maandag 12 juni

maandag 31 juli

zaterdag 19 augustus

maandag 4 september

en op

maandag 2 oktober (van 15.00 uur tot 18.00 uur)

 

Werkwijze

Tijdens deze inloop wordt er typisch in flights van 3 personen 9 holes gespeeld: twee 'inlopers' samen met een 'meeloper': een ervaren clublid die onderweg informeert over het reilen en zeilen van de club en over de regels en etiquette in de baan. Doel is om in een ontspannen sfeer nader kennis te maken met het golfspel in de grote baan, nieuwe mensen te leren kennen waarmee een volgende keer samengespeeld kan worden en om een beter idee te krijgen wat de golfclub organiseert voor leden zodat de stap op lid te worden van onze vereniging vergemakkelijkt wordt. Na afloop wordt er een gezellige borrel georganiseerd.

 

Hoe kun je je hiervoor opgeven ?

Opgeven voor deze inloop kan per e-mail tot 3 dagen van tevoren

welcom@gcrijkvanmargraten.nl

Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van Het Rijk van Margraten. Handige informatie over onze golfclub vind je door op deze link te klikken voor een gedetailleerde info brochure.

 

Kortom, wil je op een ontspannen, leerzame en gezellige wijze golfen, doe dan met ons mee en geef je op!!

 

Graag tot ziens!

 

Commissieleden

Michel Smeets, Susanne Smeets-Taubitz, Mathieu Pieter en Zef Breukers