?
Inloggen

Corona-update

Geplaatst: 15-07-2020

Update: coronavirus

Met ingang van 1 juli, worden weer reguliere wedstrijden gespeeld.

De algemene regel dat er in de baan, op de driving range, op het terras en in het clubhuis 1,5 meter afstand moet worden gehouden, blijft van kracht!

Verder zijn de volgende zaken per 1 juli gewijzigd:

- De bunkerharken zijn weer in gebruik genomen. Ook hier geldt dat de hark na gebruik moet worden gedesinfecteerd door zelf meegenomen handgel of doekjes.

De tijdelijke plaatselijke regel van het zonder straf verplaatsen van de golfbal komt te vervallen.

- De ballenwassers en waterstations zijn weer in gebruik genomen. Na gebruik dienen de materialen zelf gedesinfecteerd te worden door zelf meegenomen handgel of doekjes.

- Buggy- / Handicartgebruik is weer terug naar het normale gebruik. Het advies is wel om, als personen niet uit een gezin komen, een mondkapje te gebruiken.

- De computer in de kelder voor het aanmaken / inbrengen van Qualifying kaarten is weer beschikbaar.

- Kleedruimtes en douchen kunnen weer gebruikt worden.

- In de horeca en op het terras is de zitcapaciteit per 1 juli uitgebreid. Zowel binnen als buiten is het nog steeds verplicht om te zitten en mag er niet met tafels en stoelen worden geschoven.

Vanaf heden wordt aan tafel de bestelling opgenomen en uitgeserveerd.

Het verplichte reserveren en registreren is komen te vervallen.

- Op de website van Het Rijk Golfbanen lees je de laatste updates met betrekking tot de horecarichtlijnen en het horecaprotocol: https://www.golfenophetrijk.nl/corona

In verband met diverse wijzigingen hebben we de Wedstrijdkalender opnieuw bekeken en zijn er vooral wijzigingen in het onderdeel van de Wedstrijdcommissie terug te vinden.

De nieuwe kalender voor de rest van het jaar vindt u op onze site.

Wij zijn in ieder geval blij dat we weer samen aan de slag kunnen en zien er naar uit om u tijdens een van de activiteiten van onze golfclub te mogen ontmoeten.

Namens het bestuur,

Sandra Jacob

Secretaris Golfclub Het Rijk van Margraten

« Nieuws overzicht