?
Inloggen

strokeplaykampioenschappen zijn gespeeld

Geplaatst: 18-09-2020

Winnaars Strokeplay Kampioenschappen

 

leaderbord  wedstrijd winnaars Susan en Egon

 

Op zaterdag 12 en zondag 13 september zijn de Strokeplay Kampioenschappen gespeeld.

Op zaterdagochtend, zaterdagmiddag en zondagmiddag werden er door de deelnemers 18 holes gelopen. Er waren 34 deelnemers, 8 dames en 26 heren.

Nieuw dit jaar was het ‘leaderboard’. Zodra de spelers hun score hadden ingevoerd in e-golf4u verscheen de score op het grote scherm in het clubhuis. Zo konden de golfers die reeds klaar waren en supporters de scores live volgen.

Na de tweede ronde, zaterdagmiddag, stonden Susan Lemckert en Egon Smeets bovenaan in het klassement. Zouden zij hun koppositie weten te behouden zondag?Het werd zondagmiddag een spannende strijd. Onder het toeziend oog van een aantal leden dat naar de baan was gekomen om te kijken, bleken Susan en Egon onoverwinnelijk te zijn.

Susan was de winnaar bij de dames met een score van 239 slagen. Daarmee heeft zij het beste gescoord dit weekend. Mphoto Phiri is tweede geworden met een score van 245 en Patricia Kampschöer werd derde met een score van 249 slagen.

Egon Smeets heeft zijn koppositie weten te behouden en is bij de heren, na een zeer spannende en enerverende wedstrijd eerste geworden bij de heren met 241 slagen. Craig Howell, die zondag een enorme inhaalslag heeft gemaakt, is tweede geworden met 242 slagen. Paul Doppen volgde Egon en Craig op de voet met 243 slagen!

Ian Gowers heeft zondagmiddag, met 74 slagen, de beste ronde gelopen van het weekend. Hij is als vierde geëindigd.

Het was een sportief, gezellig weekend met prachtig zonnig september weer!

 

 

« Nieuws overzicht