?
Inloggen

Kunstuitleen

Een vorm van kunstuitleen.

Golfclub het Rijk van Margraten omarmt Chrit Rousseau en de Mestreechter Vastelaovend.

De sponsoringmogelijkheden van onze golfclub zijn verder uitgebreid!
Het is nu ook mogelijk de club te sponsoren via het huren van een kunstwerk van Chrit Rousseau!

 

De Maastrichtse Vasteloavend 2014 staat voor een groot deel in het teken van Chrit Rousseau. Zo zullen een aantal afbeeldingen van de kunstenaar als decor en achtergrond bij de diverse evenementen rond de Vasteloavend gaan dienen. Een toepasselijke entourage aangezien de Maastrichts kunstschilder Chrit Rousseau vermaard is vanwege zijn carnavalstaferelen en dan vooral de clowns.

Golfclub Het Rijk van Margraten heeft dit initiatief omarmd.

Ieder lid, zowel particulier als bedrijf, kan een doek adopteren/ huren. Indien gewenst, wordt de  (bedrijfs -) naam (plus logo) op een prominente plaats op het doek vermeld. Het geadopteerde doek staat gedurende het hele jaar ter beschikking van het verenigingslid danwel businessclub lid. In ‘het vijfde seizoen' (de periode voor de Mestreechter Vastelaovend') zullen de doeken als decorstuk ingezet worden bij de druk bezochte evenementen/bijeenkomsten van De Tempeleers. De logistieke handelingen verzorgen de Tempeleers.

Van elk doek dat verhuurd wordt aan een business- of particulier lid van Golfclub het Rijk van Margraten, ontvangt de vereniging € 125,- per jaar.

De opbrengst voor de Tempeleers komt ten goede van de uitwerking van het plan ‘Kindervastelaovend 2014 en verder'.

Een mooie samenwerking tussen Tempeleers en Golfclub het Rijk van Margraten, voor goede doelen!

Voor nadere informatie en/of bestelling, neem contact op met het lid van de Sponsoringcommissie Oscar Vandeberg (Stadsprins 2013).

oscar.vandeberg@cofely-gdfsuez.nl

Mobiel: 0614784968

Voor het bekijken van de werken van Chrit Rousseau, ga naar:

www.chritrousseau.com of neem een kijkje op www.tempeleers.nl