?
Inloggen

Geschiedenis

Golfclub Het Rijk van Margraten is een jonge golfclub die, na de oprichting op 14 maart 2006, inmiddels uitgegroeid is tot een enthousiaste en dynamische vereniging van meer dan 600 leden. Een aantal actieve commissies zorgt voor een breed scala aan activiteiten die er op gericht zijn, om in een goede ambiance en sfeer, de onderlinge band tussen de leden te versterken, de golfsport te promoten en het spelpeil van de leden te verbeteren.

De golfclub heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Golfbaan Het Rijk van Margraten B.V., eigenaar van het golfcomplex dat in Cadier en Keer gelegen is, waarin voor de leden van de golfclub o.a. de speelrechten op het golfcomplex geregeld zijn. Het golfcomplex bestaat uit een 18 holes parkbaan, een 9 holes short golf baan en een hoogwaardige driving range.

De combinatie van een goed onderhouden en uitdagende baan, een uitstekend clubhuis, een bijzonder gezellige vereniging en een breed aanbod aan activiteiten voor golfers van elk niveau, zorgen voor een geweldig golfaanbod in het fantastische Limburgse heuvelland op zichtafstand van het Bourgondische Maastricht.