?
Inloggen

Sponsorvoorbeeld 1

In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan is in topconditie en het afwisselde karakter maakt golfen op deze baan erg aantrekkelijk. Sommige holes zijn omringd door hoogstam fruitbomen terwijl andere een prachtig uitzicht op het omringende landschap bieden. Op de 9-holes Short Golf baan kunt u naar hartenlust oefenen. Vanaf het gezellige terras heeft u een fantastisch uitzicht tot aan Maastricht. In het sfeervolle clubhuis kunt u van aankomst tot vertrek genieten van lekker eten en de authentieke Limburgse gastvrijheid.

Bezoek hier de website van Het Rijk van Margraten of ga naar www.golfenophetrijk.nl 
 
 

Youtube video:

Baaninformatie

Golfbaan Het Rijk van Margraten is een schitterende NGF-gecertificeerde 18 holes baan in combinatie met een 9-holes par-3 baan. Het Rijk van Margraten ligt in het glooiende landschap tussen de stad Maastricht en het plaatsje Cadier en Keer, omgeven door landerijen, wijngaarden en oude bossen. 

Hoogteverschillen

Waar anders dan in Zuid-Limburg kunt u spelen op een baan waar een hoogteverschil van maar liefst 50 meter wordt overbrugd. De grote hoogteverschillen maken de tweede 9 holes voor iedere golfer tot een ware uitdaging, terwijl twee waterpartijen op de eerste 9 holes zorgen voor de nodige spanning.

Short Golf baan

Golfbaan Het Rijk van Margraten beschikt over een 9 holes par-3 baan. Deze Short Golf baan vormt een buitenkansje voor zowel ervaren golfers die het korte spel willen verbeteren als voor mensen die willen kennismaken met golf. Lees meer>>

Driving range

De in 2009 geopende overdekte driving range geeft beginnende en gevorderde golfers alle ruimte om te oefenen. De driving range is dagelijks geopend.

Clubhuis

Iedereen is welkom in het gezellige clubhuis van Het Rijk van Margraten, waarvan het ontwerp is geïnspireerd door een Romeinse villa in de omgeving. Het clubhuis biedt onder andere plaats aan een sfeervolle lounge, een aangrenzend terras met het mooiste uitzicht van Zuid-Limburg, 3 ontvangstruimten, een restaurant en een golfshop. Het clubhuis is dagelijks geopend.