?
Inloggen

Lid worden van Golfclub Het Rijk van Margraten

U bent van harte welkom als lid van Golfclub Het Rijk van Margraten. De Golfclub heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Golfbaan Het Rijk van Margraten B.V., eigenaar van het golfcomplex. In die overeenkomst zijn voor de leden van de golfclub o.a. de speelrechten op het golfcomplex geregeld. Hieronder treft u er informatie over aan.

Golfbaan Het Rijk van Margraten B.V. verzorgt de speelrechten en de introductie als lid bij onze golfclub en de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Geïnteresseerden zijn in het clubhuis van harte welkom voor een kopje koffie en een rondleiding. In een persoonlijk gesprek informeren de medewerkers van Golfbaan Het Rijk van Margraten B.V. u verder over de mogelijkheden. Via 043-3569999 kunt u contact opnemen met de salesmedewerkers om een afspraak te maken. Wilt u graag eerst meer informatie en een overzicht van de tarieven ontvangen? Dan kunt u informatie en contactformulier op de website van Golfbaan Het Rijk van Margraten B.V. invullen. 

Voordelen van een lidmaatschap

Met het speelrecht en het lidmaatschap profiteert u van ruime speelmogelijkheden, veel wedstrijden en uitgebreide lesmogelijkheden. Hiernaast kunt u onbeperkt gebruikmaken van de moderne oefenfaciliteiten en de gezellige horecagelegenheden. Onze enthousiaste golfvereniging, spelend op Golfbaan Het Rijk van Margraten, organiseert wekelijks wedstrijden voor beginnende en gevorderde golfers en tal van andere activiteiten waarbij u als lid van harte welkom bent. 

Individueel lidmaatschap

Het Individuele speelrecht/lidmaatschap kent twee varianten: Traditioneel of All-in. Beide vormen omvatten speelrecht, contributie aan de vereniging en de NGF-bijdrage. Een Traditioneel speelrecht/lidmaatschap omvat hiernaast ook entreegeld. Dit bedrag mag in de eerste zes jaar worden voldaan in gelijke termijnen. Tegen het eind van ieder kalenderjaar kan het Traditioneel speelrecht/lidmaatschap beëindigd worden. De resterende entreegeldtermijnen zijn dan niet langer verschuldigd. De kosten van een All-in Lidmaatschap bedragen € 1.611,- voor het jaar 2023. Het is mogelijk om dit bedrag in kwartaaltermijnen of maandelijkse termijnen van € 141,- te voldoen. Een All-in Lidmaatschap kan worden afgesloten met ingang van de eerste dag van iedere maand. Opzeggen is mogelijk tegen het eind van ieder kalenderjaar.

Inclusief speelmogelijkheden op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Op slechts vijf kwartier rijden van Golfbaan Het Rijk van Margraten ligt Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Met 45-holes biedt deze golfbaan ruime speelmogelijkheden. A- en All-in leden zijn met ingang van 1 april 2014 geen greenfee meer verschuldigd op deze golfbaan. Golfen op Het Rijk van Nijmegen is een uitbreiding op bestaande speelrecht/lidmaatschappen van Golfbaan Het Rijk van Margraten en kost dus niets extra’s! Golfen op Het Rijk van Nijmegen is 7 dagen per week mogelijk op basis van baanbeschikbaarheid.

Jeugdlidmaatschap

Jeugdspelers tot en met 18 jaar zijn vrijgesteld van de betaling van entreegeld en kunnen gebruikmaken van een speciaal jeugdlidmaatschap tegen gereduceerd tarief. Dit tarief is beschikbaar op aanvraag. Maar er is meer! Wanneer leden hun zoon of dochter in de basisschoolleeftijd ook lid maken, hoeven zij met ingang van 1 januari 2014 ook geen speelvergoeding meer te betalen voor dit kind. Per volwassen A- of Bedrijfslid kan er één kind gebruikmaken van deze bijzondere regeling tot en met het jaar waarin dit kind 12 jaar wordt.

Studentlidmaatschap

Ook studenten in de leeftijd tot en met 24 jaar kunnen profiteren van een lidmaatschap tegen een gereduceerd tarief. Om gebruik te maken van deze vorm van lidmaatschap dient een studentenkaart of een bewijs van inschrijving van een school voor dagonderwijs getoond te worden. Het tarief is beschikbaar op aanvraag.

Bedrijfslidmaatschap

Als bedrijfslid van Golfbaan Het Rijk van Margraten B.V. profiteert u van ruime speel- en lesmogelijkheden. Hiernaast biedt een bedrijfslidmaatschap u uitstekende mogelijkheden om uw zakelijke netwerk op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina bedrijfslidmaatschap op de website van de golfbaan of via 043-3569999 contact opnemen met een medewerker van onze salesafdeling.

Buitenlidmaatschap

Als u al lid bent van een andere golfclub met een zogenaamde NGF A- of B-status (of een EGA aangesloten golfclub met een vergelijkbare status) én op meer dan 40 kilometer afstand van Cadier en Keer woont, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief buitenlid worden van Golfbaan Het Rijk van Margraten.

Members-get-members

Bent u al A-lid op Golfbaan Het Rijk van Margraten en brengt u een nieuw A-lid aan? Dan ontvangen zowel u, als dit nieuwe lid, een aantal leuke attenties van Het Rijk.